Welkom bij Restaurant Partycentrum De Wevershoeve Rijsoord
Home R e s t a u r a n t A r r a n g e m e n t e n R e s e r v e r e n C o n t a c t
Home Momenteel zijn wij op zoek naar:

Heb je interesse in één van onze vacatures? Neem dan contact met ons op!


Heb je interesse in de functie? Wil je nog meer over ons weten, zien en horen? Kijk op www.wevershoeve.nl

Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken? Stuur dan een e-mail naar Angelo Schrijver info@wevershoeve.nl telefonisch te bereiken op 0180-621 220

Medewerker Bediening


Restaurant Partycentrum De Wevershoeve is een informele, dynamische organisatie en zeer divers in haar diensten naar haar gasten. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld vergaderingen, high tea´s, lunches, diners, brunches, buffetten, recepties, volledig verzorgde huwelijksfeesten en feestavonden.


Als medewerker bediening ben jij een proactieve duizendpoot. Het belangrijkste wat je gaat doen? Met jouw enthousiasme en energie De Wevershoeve tot een succes maken! Het belangrijkste is dat je graag gasten helpt en dat mede dankzij jou onze gasten zich thuis voelen. Ervaring in de horeca is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Want je wordt goed ingewerkt door je collega’s.


Gasten een warm welkom geven als hét visitekaartje van De Wevershoeve perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier gasten adviseren, bestellingen maken en opnemen en uitserveren. Je draagt samen met jouw collega’s bij aan de juiste sfeer beleving van De Wevershoeve. Samenwerken met anderen en hen helpen waar nodig, je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren

Je bent flexibel inzetbaar en je kunt op wisselende dagen werken van maandag tot en met zondag op wisselende tijden.


Herken je jezelf in bovenstaande zaken, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een schitterende uitdagende parttime baan (20 u), met veel mogelijkheden en  een net marktconform salaris.


Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn alleen geïnteresseerd in gemotiveerde kandidaten. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en met ons te bouwen aan een nieuwe toekomst?


Vacature Oproepkracht / Weekendhulp


Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Vind je het leuk om het gasten enorm naar hun zin te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Restaurant Partycentrum De Wevershoeve is de ideale bijbaan voor jou! Bij De Wevershoeve krijg jij de mogelijkheid om op één van de leukste locaties van Zuid-Holland te werken!


De ene dag sta je in de bediening bij een bruiloft, de andere dag werk je in het restaurant waar je vol enthousiasme bestellingen opneemt. Samen met een ervaren en leuk team zorg jij ervoor dat elk feest en diner een succes wordt.


Werkdagen

Vrijdagavond, zaterdag en zondag

Zelfstandig werkende kok


Als zelfstandig werkend kok zorg jij voor het (voor)bereiden van gerechten. Je bewaakt daarbij altijd de kwaliteit van alle gerechten om, samen met je collega’s, een optimale beleving voor onze gasten te creëren. Bijkomende taken zijn het invullen van de HACCP lijsten, het bijhouden van de voorraad en het plaatsen en verwerken van bestellingen. Wil jij deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Voor Restaurant Partycentrum De Wevershoeve zijn wij namelijk op zoek naar een zeer gemotiveerde en enthousiaste collega voor de functie van zelfstandige kok.


De kernwoorden voor deze functie zijn: fijne kneepjes van het bereiden kennen en verantwoording durven nemen.  Herken je jezelf hierin, neem contact met ons op!


Functievereisten

Van de zelfstandig werkende kok verwachten wij affiniteit en passie voor de horeca, het inspelen en reageren op trends, goed plannen, organiseren, verantwoording nemen en het zelfstandig kunnen werken onder druk.

Daarnaast verwachten wij van onze kok:

                MBO niveau 4,

                Kennis van HACCP regels en schoonmaakschema’s

                Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken

                Flexibel werkinstelling

                Enthousiaste persoonlijkheid

                Kennis van het inkopen van (dagverse) producten/

                 ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart

                Is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden

                Werkt volgens vaste procedures, voert de nodige controles uit

                Blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge   werkdruk kalm/rustig

                Blijft ook onder druk doelgericht werken


Herken je jezelf in bovenstaande zaken, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een uitdagende fulltime baan (40 u), met veel mogelijkheden en  een net marktconform salaris.CONTACTGEGEVENS Noldijk 41a 2988 CD Rijsoord 0180 62 12 20 info@wevershoeve.nl f  Wevershoeve OPENINGSTIJDEN Ma t/m vr       12.00 uur Za en zo        15.00 uur NIEUWSBRIEF

Inschrijven

©2014 - 2018 Wevershoeve  |   realisatie en teksten: Exposure Privacy statement